Privata Trädgårdar

Mångfalden av applikationer är stor när det gäller kastanjestaket. Stängseln finns i många storleksvariabler. Från 50 cm låg till 200 cm hög. Tätt eller Glest.

Detta återspeglas i mångfalden hos kunder som använder stängseln i sin egen miljö. Den används på tomtgränsen och mellan grannar. För att inhägna barn och djur på i ett område, eller kanske att hålla dem borta från något.

En stor applikation är att inhägna grönsaksland eller såkallade köksträdgårdar och andra odlingar av till ex blommor. Det kan ha en rent estetisk orsak, men också en bitter nödvändighet om det till exempel finns många rådjur / dovhjort i området.

Staketet bryter vinden och det kan ibland vara anledning att använda det och skapa en skyddad trädgårdsmiljö. På södra kusten hämmar den också drivande sand när det blåser.

Applikationerna är nästan oändliga. Vissa väljer enbart för utseendet, andra för kvaliteten, men vanligtvis kombinationen av båda naturligtvis. Kastanjestaket är faktiskt en gammaldags traditionell produkt som har blivit modern igen. En modern, obehandlad ekoprodukt från europeiska skogar som förvaltas på ett hållbart sett.

 

Kastanjestaket med i bakgrunden ett växthus

Nu installerad kastanjestaket med hög entré

Nyinstallerad 75 cm högt kastanjestaket

Engelskt kastanjestaket och blommor

Högt Kastanjestaket i hösten

kvällssolen genom trädgårdsstaket

Lång kastanjestaket vid en trädgård