Utomhusbelysning

Här kommer en del teknisk info, vill du komma till webbutiken direkt? klicka HÄR

Här visas en del av vår sortiment CE märkta belysningsarmaturer för utomhusbruk i värme behandlad furu, kastanj, lärk, ek och accoya.  Alla armaturer kan anpassas efter dina behov. Har du en egen idé ? Kontakta oss och vi ska se vad vi kan göra.

Den stora styrkan av Timberlab-kollektionen är att armaturerna smälter in ett naturlig landskap, eller tvärt om, sticker ut i ett mer urban stadsmiljö. De kan appliceras vid vandrings- eller cykelvägar, eller i områden där du vill minimera ljusföroreningar och där du vill behålla det naturliga. Ut vid gator, parkeringar, i trädgårdar eller i samband med parker, campingplatser och hotell.

Timberlab sortimentet består av Gatubelysning, gångbelysning,  specifik trädgårdsbelysning och fasadbelysning. Sedan tillverkar de även laddstolpar, skräddarsydda parkeringsplatsbelysning, Reflector-stolpar och Faunafaciliteter som fladdermöss-vänlig belysning och bland annat fladdermöss-stolpar.

Mer information om detta hittar du under rubriken TIMBERLAB, eller på www.timberlab.se

LJUSDATA DIALUX – fritt tillgänglig HÄR  Behöver du hjälp med en ljusplan? Vi kan hjälpa dig med det om det behövs.

ONLINE KATALOG – hittar du HÄR

Belysningsstolpe i trä i en blomsterrabatt EYE belysningsarmatur i naturlig miljö Bosco belysningsstolpe i mörkret Gatubelysning i trä i offentlig miljö Lyktstolpar vid en gångväg på en campingplats Eye armaturer vid en fasad i skymningen Triodos Bank och gatubelysning i trä Laddstation i trä vid ett hus Pallina belysningsarmatur i trä Närbild på gatubelysning i kastanj och värmebehandlad furu Rad med dubbla lyktstolpar i trä på parkeringsplats Gatubelysning i trä vid vägkant