Om Oss

Vi är engagerade! Vi tar stolthet i att kunna bidra till en mer cirkulär och smart värld som är i balans. Detta gör vi inte ensamma. Vi har ett pålitligt nätverk av leverantörer genom Europa som bygger på erfarenhet och kvalitet. Tillsammans med de bästa tillverkarna och skogsägarna bildar vi en distributionskedja som har visat sig vara ett starkt samarbete. Detta gynnar slutligen både våra professionella kunder och privatkunder. Vi garanterar ärliga produkter, det största urvalet och i princip tillgängligt året runt.

Trälandskapet levererar kastanjestaket enligt FSC- och PEFC-certifiering. Vi levererar även andra produkter i lärk, kastanj, ek, värmebehandlad furu och robinia-virke. Trälandskapet representerar hela sortimentet från tillverkaren Timberlab i Nederländerna. En imponerande innovatör med bland annat ledande gatubelysning och armaturer av massivt trä. Deras laddstationer i massivt trä är riktiga blickfångare.

Du som proffs eller konsument kan vara början av en positiv förändring genom ditt val, såklart. Vi säger välkomna till alla som också ’tänker i trä’ där det är möjligt och de som medvetet satsar på träprodukter och kvalitet.