Om Oss

Vi är engagerad! Vi hittar stolthet i att kunna bidra till en mer cirkulär och smart värld som är i balans. Detta gör vi inte ensam. Vi har ett pålitligt nätverk av leverantörer genom Europa som bygger på erfarenhet och kvalitét. Tillsammans med de bästa tillverkare och skogsägarna bildar vi en distributionskedja som har visit sig vara ett starkt nätverk. Detta gynnar till slut både våra professionella kunder & privatkunder. Vi garanterar ärliga produkter, det största urvalet, och i princip tillgängligt året runt.

Trälandskapet levererar kastanjestaket enligt FSC & PEFC certifiering. Vi levererar även andra produkter i lärk, kastanj, ek, värmebehandlad furu & robiniavirke. Trälandskapet representerar hela sortimentet av tillverkaren Timberlab från Nederländerna. En imponerande innovatör med bland annat led gatubelysning och armaturer av massiv trä. Deras laddstationer i massiv trä är riktiga blickfångare.

Du som proffs eller som konsument kan vara början av en positiv förändring genom ditt val såklart. Vi säger välkomna till alla som också ’tänker i trä’ där det är möjligt och de som medveten satsar på träprodukter och kvalité.