Jobba med oss

Klimatmålen är en ambitiös och gemensam utmaning. Det är hög tid att vi som konsumenter och företag försöker använda oss av cirkulära och andra hållbara produkter och rutiner.

Det fina är att vissa lösningar överraskande nog ligger inom räckhåll. Vi arbetar främst med äkta kastanj, en träsort som till stor del skördas på ett ytterst hållbart sätt (mer om detta hittar du under avsnittet: Hållbarhet). Det är ingen innovation, utan en gammal tradition till och med.

Trälandskapet har som målsättning att föra ut den kunskapen och även de praktiska produkterna till yrkesfolk och entusiaster. Vi samarbetar gärna med trädgårdsmästare, landskapsarkitekter, lantbrukare, naturvårdare, kyrkoherdar med mera. På så sätt kan vi bidra till användningen av europeiska lövträdsarter och hjälpa parter att göra ett hållbart val.

Tänk i trä, och tänk på europeisk äkta kastanj, och du kommer att ta ett steg mot dina klimatmål. Obs! Vi kan beräkna för dig hur mycket koldioxid som lagras i det trä du använder i ditt projekt.

Låt oss samarbeta! Du är välkommen